Quiebus Startpagina

Quiebus Opleidingen in Nederland en BelgiŽ

Quiebus Hondenscholen in Goirle, Tilburg en Den Haag

Quiebus Licentie Gedragstherapeuten

 
 


Zwolle - Hondenschool Jimmie

Eigenaren: Ronny Hartjes & Karen Koopmans
Adres: Sekdoornsedijk, Zwolle
GSM: 06- 2326 3632
Website: www.hondenschooljimmie.nl
E-mail: info@hondenschooljimmie.nl
   
Lesdagen: Dinsdagavond
Donderdagavond
   
Cursussen: Puppycursus
Beginnerscursus
Basiscursus
Combicursus
Apporteren/ speuren
Behendigheid
Privťles

 

Bijzonderheden: Gedragstherapie
   

Routebeschrijving

Mocht u navigatie gebruiken, voer dan als eindbestemming de Graham Bellstraat in Zwolle in. Als u kiest voor Sekdoornsedijk is de kans namelijk groot dat u aan de verkeerde kant van de dijk neergezet wordt...


Vanuit Zwolle:

Komende vanaf het centrum van Zwolle rijd je over de Marsweg richting de Marslanden F. Je gaat onder het spoor door, de verkeerslichten (bij de keukenboulevard) rechtdoor, volgende verkeerslichten (bij Bas Autowas) ook rechtdoor. Na 500 meter krijg je een scherpe bocht naar links, in deze bocht sla je rechtsaf de Graham Bellstraat in. Bij de volgende bocht (na circa 30 meter en nog vůůr het dierenasiel) rechtsaf het betonnen pad inrijden. Deze weg wordt als doodlopend aangegeven maar gewoon inrijden. Aan het einde van dit pad ligt ons trainingsveld. LET OP!!! Dit pad wordt veelvuldig gebruikt door fietsers en hardlopers. Rij daarom stapvoets met de alarmlichten aan. Ongeveer halverwege is aan de rechterkant een fietstunnel. Wees daar op bedacht!

Vanuit Raalte:

U rijdt via de N35 in de richting van Zwolle. Wanneer u binnen de bebouwde kom bent gaat u bij de verkeerslichten direct linksaf. U komt wederom bij verkeerslichten, hier gaat u rechtdoor en bij de daaropvolgende verkeerslichten slaat u linksaf richting de Marslanden F.